Alcaplast beépített wc-tartály javítása

Alcaplast wctartály javítás

Az alca beépített wc-tartályok működése sem tér el a többi wc -tartály működésétől. Alapvetően ugyanaz a felépítése, hogy a funkciójának megfeleljen.

Mennyire tartós és javítható az Alca tartály?
Az Alcaplast családi vállalkozásként indult 1998- ban. Mára az Alcaplast közép és kelet-Európa legnagyobb szanitergyártójává nőtte ki magát, több mint hatszáz különböző terméket gyárt. Termékei között megtalálhatók:

  • zuhanyfolyókák,
  • padlóösszefolyók,
  • szifonok,
  • wc-ülőkék,
  • falsík mögötti wc-tartályok,
  • különböző szelepek

Falsík mögötti wctartály

Acég szakértői a termékek magas minőségére és megbízhatóságára nagy hangsúlyt fektetnek, ennek köszönhető, hogy a Cseh Köztársaság száz legjobb cége között szerepel több éve. A wc-tartály leggyakoribb hibái a töltőszelep meghibásodása, ilyenkor azt tapasztaljuk, hogy a wc- kagylóba folyamatosan szivárog a víz és halk sziszegő hangot hallhatunk a tartályból.

Ebben az esetben a töltőszelep nem zár el és túltölti a tartályt és a felesleges víz a wc-kagylóba folyik. Ilyenkor a töltőszelep újra való cserélése a megoldás. Alcaplast töltőszelep beszerzése egyszerű feladat mert nagyon sok szerelvényboltban kapható mert más típusokba is belepasszol. Másik lehetséges hiba ha a leeresztőszelep gumi tömítése megy tönkre.

Ez a hiba ugyanazokat a jelenségeket produkálja mint a töltőszelep meghibásodása, ilyenkor a gumi tömítés nem zár tökéletesen és a tartályból a víz a wc- kagylóba szivárog amit a töltőszelep folyamatosan utántölt. A falba épített wc- tartályok házilagos javítását nem javasoljuk csak hozzáértő személy szerelje szét a tartályt mert egy véletlenül eltört műanyag alkatrész pótlása már nem egyszerű feladat.

Alcaplast wctartály javítás

Egy eltört alkatrész miatt például a nyomó lap mögötti mechanikában okozhatja, hogy napokig nem lehet lehúzni a wc-tartályt
mert ezeket az alkatrészeket úgy mint a többi márkánál is csak megrendelésre lehet kapni. Családi vállalkozásunk nagy tapasztalattal vállalja wc-tartályok javítását és beszerelését, beleértve a falsík mögötti wctartályokat is. Ha hibás működést tapasztal a wc-tartálynál haladéktalanul hívja a telefonszámunkat mert a hibásan működő wc-tartály jelentős többlet vízfogyasztást fog okozni.

Az Alca beépített wc-tartályok javítása is a nyomólap leszerelésével kezdődik, aztán jön a nyomólap keretének a kicsavarozása, ezt követően lehet a szerelőnyílást kinyitni. Szerelés közben nagyon ügyelni kell az alkatrészek épségére.

Vízszerelés árak <- itt tájékozódhat aktuális vízvezeték szerelés árainkról.