Elektromos bojler felszerelése.

Villanybojler beszerelés Budapest

Budapesten és Pest megyében vízszerelő vállalkozásunk vállalj..a bojlerek felszerelését vagy átszerelését garanciával, Budapesten ingyenes kiszállási díjjal.A mostani megrendelőnk kívánsága az volt, hogy a már felszerelt, beüzemelt bojlerét át kell szerelni másik falra. Ennek az oka, hogy ahová fel van szerelve a fal bontásra kerül mert strangcsere lesz a házban és a lefolyó és vízvezeték csövek ott futnak a fal mögött ahová a bojler fel van szerelve.

A bojler leszerelésének az első lépése, hogy a bojlert áramtalanítani kell. Ez a művelet azért az első mert ha bekapcsolt állapotban ürítjük le a vizet a bojlerből az túlmelegedhet és kiég benne a fűtőszál. A legtöbb bojler nem konnektoros villanybekötésű azokat nem lehet csak kihúzni a konnektorból, hanem az aljának a leszerelése után kell lekötni róla a kábeleket. FONTOS, hogy a szerelés előtt ha nem konnektoros az áramot le kell kapcsolni a biztosíték táblánál.

A víz leürítése után és a vízbekötőcsövek lekötése után a bojlert le lehet akasztani a csavarokról vagy kampóról. Ha nem konnektoros bojlerről van szó az elektromos lekötést és majd a visszakötést érdemes villanyszerelőre vagy hozzáértő szakemberre bízni mert egy rosszul bekötött bojler halálos áramütést okozhat.
Ebben az esetben egy Ariston velis bojlerről volt szó ennek a típusnak konnektoros bekötése volt így nem kellett villanyszerelő a bekötéséhez.A másik falon kijelöltük majd befúrtul a bojler kampóit aztán ráakasztottuk a bojlert, ezután következik a víz és elektromos bekötés.

Ezt a bojlert csak egy kicsivel kellet arrébb felszerelni, ezért a vízbekötő csöveket csak hosszabbra kellett cserélni, hogy elérjenek a sarokcsapokig. Az elektromos kábel elért a konnektorig ezért azt nem kellett meghosszabbítani. A vízzel való feltöltés alatt a legközelebbi csaptelep melegvíz oldalát meg kell nyitni, hogy a levegő távozhasson a bojler tartályából. Ha elkezd folyni a víz a csapból feltöltődött a bojler ezután szabad bekapcsolni. Minden elektromos bojler két-három évente karbantartást igényel, ami a katódrúd cseréjét, ha szükséges a fűtőszál cseréjét is magában foglalja. A katódrúd felelős a belső alkatrészek vízkövesedésének a megakadályozására, de ezt az alkatrészt cserélni kell mert elfogy az alumínium katódrúd.

A velis bojlerek előnyei:
A legfontosabb előnyei más bojlerekkel szemben, hogy álló és fekvő helyzetben is felszerelhető.
Ezek a típusok dupla víztartállyal és fűtőszállal rendelkeznek aminek az előnye, hogy sokkal gyorsabban képesek a zuhanyzásra elegendő és hőmérsékletű meleg vizet előállítani.
Az ECO funkció csökkenti az energia fogyasztást mert megtanulja a használó meleg víz felhasználási szokásait. Ezáltal a megjegyzett időpontokban biztos, hogy rendelkezésre fog állni kellő mennyiségű meleg víz, miközben a beépített elektronika a meleg víz előállításához szükséges energiafelhasználást.
Kis mérete és a kifinomult olasz dizájn.

A bojler mélysége csak huszonhét cm. a magasság attól függ. hogy hány liter a tárolókapacitása, így jól illeszkedik minden fürdőszobába. Az ABS rendszer biztosítja a készülék épségét emellett megvédi a készüléket elektromos zavarok esetében is. A zuhanykész logika azonnali zuhanyzást tesz lehetővé.
SMART öntisztító fűtőszálakkal van szerelve ez csökkenti a meghibásodást és csökkenti a karbantartási költségeket.
Titániumbevonatú dupla tartály a hosszú élettartam érdekében.
Egyszerűen beállítható led kijelzős kezelő felület.
Polietilén szigetelés a lehető legkisebb hőveszteség érdekében.
Esztétikus lágy vonalvezetésű megjelenés.

Dugvillával ellátott csatlakozókábel így ha a közelben van földelt konnektor nincs szükség víllanyszerelőre az elektromos bekötéshez.
Két éves garancia plusz egy év kiterjesztett garancia a meghatározott feltételek megvalósulása esetén.
Fagyás elleni védelem: automatikusan megakadályozza, hogy a benne lévő víz hőmérséklete 5 celsius fok alá essen.
A készülék automatikusan érzékeli az esetleges vízhiányt a tartályban.
LEGIONELLA baktérium elleni védelem: a készülék egy hónapban egyszer hatvanöt fokra melegíti a benne lévő vizet így elpusztítva a legionella baktériumokat.
Maximális víznyomás 8 bar.

Huszönöt éves vízvezeték- szerelő tapasztalatom garantálja önnek a szakszerű felszerelést és vízbekötést, így egy esetleges meghibásodás esetén a garancia biztosan érvényesíthető. Budapest területén és vonzáskörzetében teljeskörű vízvezetékszerelő szolgáltatást nyújtunk a lehető legrövidebb határidővel.
Tel.: +36 20 226 0737