Duguláselhárítás gyorsszolgálat Budapest 0-24

dugulás megszüntetése, elhárítása Budapesten

Eldugult lefolyó

Duguláselhárító, vízvezetékszerelő szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek.
csőtisztítás-duguláselhárítás minden lehetséges módszerét, a dugulások minden típusát kiválóan ismerik mely tudást maximálisan a megrendelőink szolgálatába állítanak. A munkavégzés alatt nagy körültekintéssel igyekszünk eljárni, a lehető legminimálisabb szennyeződést okozni. A legfontosabb számunkra ügyfeleink maximális elégedettsége így a korhoz igazodva a lehető legmagasabb igények kielégítésére törekszünk.

Hol végeznek dugulás elhárítást?

Duguláselhárítást elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalunk. Csak Budapest közigazgatási területén kívül számlázunk kiszállási díjat.

Cégünk felszerelése, technikai háttere és szakembereink tudása alkalmassá tesz minket szervizek, kórházak, kommunális létesítmények, társasházak, családiházal, lakossági ingatlanok mindennapi dugulásainak elhárítására.

Munkatársaink a hét minden napján és ünnepnapokon is 0-24 óráig készen állnak az ön rendelkezésére.

Duguláselhárítás árak

WC duguláselhárítása 13.000 Ft -tól
Csatorna duguláselhárítása 13.000 Ft-tól
Mosdó, mosogató 9.500 Ft-tól
Kád, zuhanyzó 9.500 Ft-tól
Padlólefolyó 9.500 Ft-tól
Mosógép, mosogatógép lefolyó 9.500 Ft-tól
Vizelde 9.500 Ft-tól
Klímavezeték 9.500 Ft-tól
Strang duguláselhárítás 15.000 Ft-tól
Kiszállási díjaink
Budapesten 07:00 – 18:00 Ingyenes
Budapesten 18:00 – 07:00 5.000 Ft
Pest megye, Budapest közgazgatási határán kívül 07:00 – 18:00 4.000 Ft

A feltüntetett árak tájékoztató nettó árak. Szerelőnkkel való telefonos egyeztetést követően tudunk pontos árat megállapítani.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha a gépi dugulás elhárítással nem lehet megoldani a problémát, bontással is vállalunk duguláselhárítást, helyreállítással. Biztosítók elfogadják az általunk kiállított számlát.

Dugulásoknál, csőtöréseknél gyakori hogy az el nem folyó víz felgyűlik a pincében a lakásban. A duguláselhárítás előtt ezt a vizet ki kell szivattyúzni.

Miért a mi cégünket válassza?
árgarancia
non-stop ügyelet
több mint 20 éves tapasztalat
korszerű felszerelés
referenciák
számlaképesség

Az elmúlt években több “szakember” van ebben a szakmában akik az úgynevezett olcsó “szakemberek”, ők néhány ezer Forintért megbízható tapasztalat nélkül ígérnek tartós eredményt de legtöbbször ezek átmeneti megoldások a problémára és a garancia érvényesítése is nehéz. Megrendelőinknek nem erre van szüksége.

Garancia

Törött, sérült csövekre nem tudunk garanciát vállalni a dugulás megszünése után. Garanciális munkavégzés során nincs kiszállási díj se más költség.
Nem szakszerűen kivitelezett, rosszul illesztett vagy rögzített lefolyóhálózatban a tisztítás során esetlegesen keletkező károkért felelősséget, garanciát nem vállalunk.

Csatorna és lefolyó tisztítás

Szakembereink a hét minden napján hétfőtől vasárnapig, belertve az Ünnepnapokat is vállalja szakszerű lefolyó és csatorna tisztítását Budapesten és Pest megyében. A dugulások megszűntetését átlagosan 1-2 órán belül a hívástól számítva megkezdjük. Áraink fixek, a fenti táblázatban található árakon kívűl más járulékos költség nincs!

Duguláselhárítás Budapesten

Belváros: V, VI, VII, VIII,
Budán: I, II, III, XI, XII, XXIII
Budapest többi kerülete: IV, X, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, illetve XXI. kerület, Csepel

Dugulások megszűntetése

Wc lefolyó, zuhanytálca lefolyó, kád lefolyó tisztítása, mosdó szifon és lefolyó tisztítása, padló összefolyó és csatorna tisztítása, mosogató és mosogatógép lefolyójának tisztítása, dugulásának megszűntetése. Egyaránt vállaljuk kültéri és beltéri csővezetékek dugulásainak megszűntetését.

FONTOS!

Tapasztaltuk, hogy csővezetékben dugulás megszűntetésével póbálkozatk házilag. A lefolyóba törött, vagy beszorult tárgy eltávolítása jelentős többletköltséget okozhat, amennyiben maga a csővezeték megsérül, esetlegesen eltörik. Előfordult, hogy a beszorult tárgy miatt bontást kellett alkalmazni. Ezért azt javasoljuk, hogy bízza szakemberre, aki garaniálisan megoldja a duguláselhárítást!

Mi okozza a duguást, hogyan előzhető meg?

1. A WC csésze nem kommunális hulladék csúszda. Azaz a wc-be ne öntsönk szemetet, illetev ételmaradékot.

2. Apró lyukas műanyag szűrőt csak hajmosás idejére használjunk, amíg a hajszálalkat megfogja. Ez jelentősen lelassítja a víz természetes áramlását, ami meggátolja a lefolyó öntisztulását.

3. A vizesblokkokben található szifonokat legalább 6 havonta szedjök szét és tisztítsuk ki. Így elkerülhető a későbbiekben a szifon és a csővezeték későbbi eldugulása.

4. Amennyiben lefolyóinkat havonta egy ecetes forróvizes átöblítéssel karbantartjuk, megelőzhető a dugulás kialakulása.

5. Amennyiben használunk a háztartásba mosogató gépet, érdemes a mosogató tablettát felváltva használni folyékony mosogatószerrel.

6. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a műanyag wccsésze szélére akasztható wcillatosító amennyiben leesik, dugulást tud okozni.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítással kapcsolatban felmerült kérdések

Minden esetben megoldható a bontás nélküli dugulás megszűntetése?
Sajnos nem minden esetben megoldható. Előfordul az esetek kb 5%-ban, hogy olyan jelleű a dugulás, vagy megsérült a csővezeték, hogy csak bontással lehet megoldani a dugulás megszűntetését, illetve a sérült csővezeték helyreállítását.

Hogyan, vagy mitől alakul ki a dugulás a csővezetékekben?
Helytelen használat a legtöbb esetben, ami kiváltja a dugulást, illetve annak kialakulását. Egyes esetekben a szakszerűtlen szerelés, ami ered a rossz leejtésből, így a csővezetékbe kerülő anyagok lerakódnak. Ide sorolható a rosszul méretezett csövek átmérője is, hibás, szakszerűtlen kötések.

Milyen eszközzel lehet elhárítani a dugulást?
Kifejezetten erre gyártott ipari berendezésekkel dolgozunk. Ipari spirálos csőtisztító gépeket, speciális motoros csőtisztító berendezéssel alkalmazunk. Így tudunk hatékony, és szakszerű munkát végezni, amire garanciát is vállalunk.

Csövekbe benőtt gyökerek hogyan tisztítható?
Eternitből, vagy betonból készült évtizedes csövek csőkötései, toldásai, vagy a porozussá vált csövek falán könnyedén átnőnek a növények, fák gyökerei. Ilyen esetekben a tisztításhoz speciális gyökérvágó fejet használunk. Így tudjuk a csővezetéket kitisztítani a gyökérzettől. Kivétel olyan esetekben, amikor a gyökerek már helyreállíthatatlan károkat okoztak a csővezetékben. Ilyenkor már bontás nélkül helyreállíthatatlan.

Miért van büdös a fürdőszobámban?
A kiszáradt szifonok és összefolyók visszaengedik a csatotnaszagot. Rossz wc lefolyójának tömítése is okozhatja a kellemetlen szagokat.

Dugulások típusai és megszüntetési módszerek:

1. Fürdőszoba dugulásai:
Haj és szappanlerakódások: A zuhanyzó vagy fürdőkád lefolyója gyakran dugul be hajszálakkal és szappanlerakódásokkal.
Megoldás: A hajszálak és szappan maradványok eltávolítása speciális lefolyótisztító szerekkel, hajszűrők használata. A lefolyó rendszeres tisztítása is fontos, hogy megelőzzük a lerakódások felhalmozódását.
2. Konyhai dugulások:
Zsír és ételmaradékok: A mosogató lefolyója gyakran dugul be zsírral és ételmaradékokkal.
Megoldás: Magasnyomású mosás, forró víz és ecet keveréke vagy speciális zsíroldó szerek használata. Fontos, hogy az ételmaradékokat ne engedjük le a mosogatóba, hanem a szemetesbe dobáljuk.
3. WC dugulások:
Idegen tárgyak: A WC-be véletlenül lehulló tárgyak, túlzott mennyiségű WC-papír vagy idegen tárgyak okozhatnak dugulást.
Megoldás: WC pumpa, dugulásoldó szerek vagy speciális duguláselhárító eszközök alkalmazása. Fontos, hogy csak a WC-be való anyagokat engedjünk le a WC-n kívül más szemétbe.
4. Kültéri dugulások:
Gyökérnövekedés: A kerti csatornarendszerbe betörő gyökerek dugulást okozhatnak.
Megoldás: Gyökérszerelvény eltávolítása speciális gyökértelenítő szerekkel vagy gyökértömítések alkalmazása. Fontos, hogy a kerti növényeket ne telepítsük a csatorna közelébe, és rendszeresen ellenőrizzük a csatornarendszert.
5. Csatornaszag problémák:
Rossz csatornatervezés: Rosszul elhelyezett gumitömítések vagy hézagok a csatornarendszerben csatornaszagot okozhatnak.
Megoldás: Csatornaellenőrzés kamerával, csőtömítések cseréje vagy csatornatisztítás. Fontos, hogy a csatornarendszer rendszeres karbantartásban részesüljön, és az esetleges hézagokat azonnal javítsuk.
6. Mosogatógép dugulásai:
Ételmaradékok és zsír: A mosogatógép lefolyója zsírral és ételmaradékokkal dugulhat be.
Megoldás: Mosogatógép tisztítás program használata, lefolyótisztító szerek alkalmazása. Fontos, hogy az ételmaradékokat távolítsuk el az edényekről mielőtt azokat a mosogatógépbe helyeznénk.
7. Kézmosó dugulások:
Szappan, haj és egyéb szennyeződések: A kézmosó lefolyója szappan és haj maradványokkal dugulhat be.
Megoldás: Szűrők használata, rendszeres tisztítás, lefolyótisztító szerek alkalmazása. Fontos, hogy a szappan és egyéb szennyeződések ne halmozódjanak fel a lefolyóban, így rendszeresen tisztítsuk meg azokat.

Duguláselhárítási módszerek:
Magasnyomású mosás: A dugulás elhárítása speciális magasnyomású vízsugárral, amely hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat.
Vegyszerek használata: Különféle dugulásoldó szerek alkalmazása, amelyek feloldják a dugulást okozó anyagokat.
Speciális eszközök: Duguláselhárító spirálok, pumpák vagy szelepek alkalmazása a dugulás eltávolítására.
Csőkamerás vizsgálat: A csatornarendszer állapotának és a dugulás okának pontos meghatározása kamera segítségével.
Professzionális duguláselhárító szolgáltatások: Tapasztalt szakemberek igénybevétele, akik hatékonyan és gyorsan elhárítják a dugulást.

A duguláselhárítás során fontos az alkalmazott módszer kiválasztása a dugulás típusa és súlyossága alapján. Rendszeres karbantartással és megelőző intézkedésekkel minimalizálható a dugulások gyakorisága és csökkenthető a dugulások által okozott károk mértéke. Amennyiben a dugulás súlyos vagy ismétlődő problémát jelent, érdemes szakember segítségét kérni a probléma gyors és hatékony megoldása érdekében.

Az otthoni lefolyócső dugulása gyakori probléma, amely számos kellemetlenséget okozhat a mindennapi életben. Azonban nem minden dugulás ugyanolyan, és különböző okokból adódhat. Fontos megérteni ezeket az okokat és megfelelő módszereket alkalmazni az elzáródás megszüntetésére. Íme néhány gyakori típusú dugulás és azok elhárítási módjai:

Szerves anyagok okozta dugulások:
A konyhai lefolyók gyakran szerves anyagokkal, például ételmaradékokkal és zsírokkal dugulnak el. Ezek a lerakódások idővel felhalmozódnak, és gátolják a víz áramlását. Az ilyen típusú dugulások elhárításához használhatunk házi készítésű vagy boltban kapható lefolyótisztító szereket, valamint lefolyótisztító spirálokat vagy pumpákat.

Haj és szőr okozta dugulások:
A fürdőszobai lefolyók gyakran hajszálak és szőrszálak miatt dugulnak el. Ezek a szálak összeállnak és képződnek lerakódásokat, amelyek megakadályozzák a víz szabad áramlását. Egy lefolyószűrő használata segíthet megelőzni ezeket a dugulásokat. Ha már kialakult a dugulás, használhatunk lefolyótisztító szereket, valamint speciális lefolyótisztító szerszámokat, mint például a hajeltávolító spirál.

Idegen tárgyak okozta dugulások:
Néha idegen tárgyak, például játékok, ékszerek vagy higiéniai termékek kerülhetnek a lefolyóba, ami dugulást okozhat. Ezeket az tárgyakat általában el lehet távolítani egy lefolyótisztító spirál vagy fogó segítségével. Ha a tárgy mélyen a csőben rekedt, szakember segítségét kell kérni.

Általános lerakódások okozta dugulások:
Az idő múlásával általános lerakódások képződhetnek a lefolyócsövekben, amelyek akadályozzák a víz szabad áramlását. Ezeket a lerakódásokat lefolyótisztító szerekkel vagy vízsugárral lehet eltávolítani. Időnként célszerű szakember segítségét kérni egy alapos tisztításhoz.

Fontos megemlíteni, hogy néhány dugulás könnyen elhárítható otthoni módszerekkel, míg mások komolyabb problémára utalhatnak, amelyek szakember beavatkozását igénylik. Amennyiben az otthoni módszerek nem oldják meg a problémát, vagy ha rendszeresen előfordulnak a dugulások, ajánlott szakember segítségét kérni a lefolyórendszer alapos ellenőrzése és karbantartása érdekében. A megelőzés is kulcsfontosságú: rendszeresen tisztítsuk és karbantartsuk a lefolyókat, valamint kerüljük az idegen tárgyak és nagyobb mennyiségű szerves anyagok a lefolyóba juttatását.

Az otthoni lefolyócső dugulása gyakori probléma, amelyet különböző típusú elzáródások okozhatnak. Fontos megérteni ezeket a típusokat és alkalmazni a megfelelő módszereket az elzáródások megszüntetésére. Ezen felül, a gépi duguláselhárítás kiváló megoldást jelenthet, és számos előnnyel járhat. Íme néhány előny, valamint további hatékony elhárítási módszerek:

Hatékonyabb tisztítás: A gépi duguláselhárítás során speciális eszközöket, például lefolyótisztító gépeket használnak, amelyek hatékonyan tisztítják és megszüntetik az elzáródásokat. Ezek a gépek képesek áthágni és felbontani a dugulást okozó anyagokat, így gyorsabban és hatékonyabban végeznek, mint a hagyományos módszerek.

Mélyreható tisztítás: A gépi duguláselhárítás lehetővé teszi a lefolyócsők mélyebb rétegeinek tisztítását is, így elérve az olyan dugulásokat is, amelyeket más módszerekkel nehezebb elérni.

Kevesebb károsodás: A gépi duguláselhárítás során kevesebb fizikai erőt kell alkalmazni, így csökkentve a lefolyórendszerben esetlegesen okozott károk kockázatát. Ez különösen fontos régebbi vagy sérülékenyebb csövek esetén.

Professzionális megoldás: A gépi duguláselhárítást általában szakemberek végzik, akik képzettek és tapasztaltak a lefolyórendszer tisztításában. Ez biztosítja a hatékony és biztonságos elhárítást, valamint csökkenti a további problémák kockázatát.

Hosszú távú megoldás: A gépi duguláselhárítás általában alaposabb és hosszabb távú megoldást nyújt, mivel a lefolyócsövek mélyebb rétegeibe is elér, és alaposan megtisztítja azokat, így csökkentve a további dugulások kockázatát.

Idő- és költségmegtakarítás: Bár a gépi duguláselhárítás során szakember segítségét kell kérni, hosszú távon ez idő- és költségmegtakarítást eredményezhet, mivel csökkenti az ismétlődő dugulások miatti kiadásokat és a lefolyórendszerben keletkezett károk javításának költségeit.

Az otthoni lefolyócső dugulásának elhárítása során fontos megválasztani a megfelelő módszert, és szükség esetén szakember segítségét kérni. A gépi duguláselhárítás számos előnnyel járhat, és hatékony megoldást nyújthat a különböző típusú dugulásokra. Azonban minden esetben ajánlott először megpróbálni az otthoni módszereket, és ha azok nem hoznak eredményt, forduljunk szakemberhez a probléma megoldásához.

Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal vállalja a lefolyócsövekben kialakuló dugulások megszüntetését garanciával, nagy szakértelemmel.

Hétvégén és ünnepnapokon is hívható telefonszámunk: 06202260737.