Duguláselhárítás gyorsszolgálat Budapest 0-24

dugulás megszüntetése, elhárítása Budapesten

Eldugult lefolyó

Duguláselhárító, vízvezetékszerelő szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek.
csőtisztítás-duguláselhárítás minden lehetséges módszerét, a dugulások minden típusát kiválóan ismerik mely tudást maximálisan a megrendelőink szolgálatába állítanak. A munkavégzés alatt nagy körültekintéssel igyekszünk eljárni, a lehető legminimálisabb szennyeződést okozni. A legfontosabb számunkra ügyfeleink maximális elégedettsége így a korhoz igazodva a lehető legmagasabb igények kielégítésére törekszünk.

Hol végeznek dugulás elhárítást?

Duguláselhárítást elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalunk. Csak Budapest közigazgatási területén kívül számlázunk kiszállási díjat.

Cégünk felszerelése, technikai háttere és szakembereink tudása alkalmassá tesz minket szervizek, kórházak, kommunális létesítmények, társasházak, családiházal, lakossági ingatlanok mindennapi dugulásainak elhárítására.

Munkatársaink a hét minden napján és ünnepnapokon is 0-24 óráig készen állnak az ön rendelkezésére.

Duguláselhárítás árak

WC duguláselhárítása 13.000 Ft -tól
Csatorna duguláselhárítása 13.000 Ft-tól
Mosdó, mosogató 9.500 Ft-tól
Kád, zuhanyzó 9.500 Ft-tól
Padlólefolyó 9.500 Ft-tól
Mosógép, mosogatógép lefolyó 9.500 Ft-tól
Vizelde 9.500 Ft-tól
Klímavezeték 9.500 Ft-tól
Strang duguláselhárítás 15.000 Ft-tól
Kiszállási díjaink
Budapesten 07:00 – 18:00 Ingyenes
Budapesten 18:00 – 07:00 5.000 Ft
Pest megye, Budapest közgazgatási határán kívül 07:00 – 18:00 4.000 Ft

A feltüntetett árak tájékoztató nettó árak. Szerelőnkkel való telefonos egyeztetést követően tudunk pontos árat megállapítani.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha a gépi dugulás elhárítással nem lehet megoldani a problémát, bontással is vállalunk duguláselhárítást, helyreállítással. Biztosítók elfogadják az általunk kiállított számlát.

Dugulásoknál, csőtöréseknél gyakori hogy az el nem folyó víz felgyűlik a pincében a lakásban. A duguláselhárítás előtt ezt a vizet ki kell szivattyúzni.

Miért a mi cégünket válassza?
árgarancia
non-stop ügyelet
több mint 20 éves tapasztalat
korszerű felszerelés
referenciák
számlaképesség

Az elmúlt években több “szakember” van ebben a szakmában akik az úgynevezett olcsó “szakemberek”, ők néhány ezer Forintért megbízható tapasztalat nélkül ígérnek tartós eredményt de legtöbbször ezek átmeneti megoldások a problémára és a garancia érvényesítése is nehéz. Megrendelőinknek nem erre van szüksége.

Garancia

Törött, sérült csövekre nem tudunk garanciát vállalni a dugulás megszünése után. Garanciális munkavégzés során nincs kiszállási díj se más költség.
Nem szakszerűen kivitelezett, rosszul illesztett vagy rögzített lefolyóhálózatban a tisztítás során esetlegesen keletkező károkért felelősséget, garanciát nem vállalunk.

Csatorna és lefolyó tisztítás

Szakembereink a hét minden napján hétfőtől vasárnapig, belertve az Ünnepnapokat is vállalja szakszerű lefolyó és csatorna tisztítását Budapesten és Pest megyében. A dugulások megszűntetését átlagosan 1-2 órán belül a hívástól számítva megkezdjük. Áraink fixek, a fenti táblázatban található árakon kívűl más járulékos költség nincs!

Duguláselhárítás Budapesten

Belváros: V, VI, VII, VIII,
Budán: I, II, III, XI, XII, XXIII
Budapest többi kerülete: IV, X, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, illetve XXI. kerület, Csepel

Dugulások megszűntetése

Wc lefolyó, zuhanytálca lefolyó, kád lefolyó tisztítása, mosdó szifon és lefolyó tisztítása, padló összefolyó és csatorna tisztítása, mosogató és mosogatógép lefolyójának tisztítása, dugulásának megszűntetése. Egyaránt vállaljuk kültéri és beltéri csővezetékek dugulásainak megszűntetését.

FONTOS!

Tapasztaltuk, hogy csővezetékben dugulás megszűntetésével póbálkozatk házilag. A lefolyóba törött, vagy beszorult tárgy eltávolítása jelentős többletköltséget okozhat, amennyiben maga a csővezeték megsérül, esetlegesen eltörik. Előfordult, hogy a beszorult tárgy miatt bontást kellett alkalmazni. Ezért azt javasoljuk, hogy bízza szakemberre, aki garaniálisan megoldja a duguláselhárítást!

Mi okozza a duguást, hogyan előzhető meg?

1. A WC csésze nem kommunális hulladék csúszda. Azaz a wc-be ne öntsönk szemetet, illetev ételmaradékot.

2. Apró lyukas műanyag szűrőt csak hajmosás idejére használjunk, amíg a hajszálalkat megfogja. Ez jelentősen lelassítja a víz természetes áramlását, ami meggátolja a lefolyó öntisztulását.

3. A vizesblokkokben található szifonokat legalább 6 havonta szedjök szét és tisztítsuk ki. Így elkerülhető a későbbiekben a szifon és a csővezeték későbbi eldugulása.

4. Amennyiben lefolyóinkat havonta egy ecetes forróvizes átöblítéssel karbantartjuk, megelőzhető a dugulás kialakulása.

5. Amennyiben használunk a háztartásba mosogató gépet, érdemes a mosogató tablettát felváltva használni folyékony mosogatószerrel.

6. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a műanyag wccsésze szélére akasztható wcillatosító amennyiben leesik, dugulást tud okozni.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítással kapcsolatban felmerült kérdések

Minden esetben megoldható a bontás nélküli dugulás megszűntetése?
Sajnos nem minden esetben megoldható. Előfordul az esetek kb 5%-ban, hogy olyan jelleű a dugulás, vagy megsérült a csővezeték, hogy csak bontással lehet megoldani a dugulás megszűntetését, illetve a sérült csővezeték helyreállítását.

Hogyan, vagy mitől alakul ki a dugulás a csővezetékekben?
Helytelen használat a legtöbb esetben, ami kiváltja a dugulást, illetve annak kialakulását. Egyes esetekben a szakszerűtlen szerelés, ami ered a rossz leejtésből, így a csővezetékbe kerülő anyagok lerakódnak. Ide sorolható a rosszul méretezett csövek átmérője is, hibás, szakszerűtlen kötések.

Milyen eszközzel lehet elhárítani a dugulást?
Kifejezetten erre gyártott ipari berendezésekkel dolgozunk. Ipari spirálos csőtisztító gépeket, speciális motoros csőtisztító berendezéssel alkalmazunk. Így tudunk hatékony, és szakszerű munkát végezni, amire garanciát is vállalunk.

Csövekbe benőtt gyökerek hogyan tisztítható?
Eternitből, vagy betonból készült évtizedes csövek csőkötései, toldásai, vagy a porozussá vált csövek falán könnyedén átnőnek a növények, fák gyökerei. Ilyen esetekben a tisztításhoz speciális gyökérvágó fejet használunk. Így tudjuk a csővezetéket kitisztítani a gyökérzettől. Kivétel olyan esetekben, amikor a gyökerek már helyreállíthatatlan károkat okoztak a csővezetékben. Ilyenkor már bontás nélkül helyreállíthatatlan.

Miért van büdös a fürdőszobámban?
A kiszáradt szifonok és összefolyók visszaengedik a csatotnaszagot. Rossz wc lefolyójának tömítése is okozhatja a kellemetlen szagokat.