Sarokba építhető wc tartályok szerelése, javítása.

Angol WC-tartály. Saroktartály közepes magasságú szereléshez. Műszaki jellemzők: -ez a tartály műanyagból készül

Angol WC-tartály sarokkivitelben, ideális közepes magasságú szereléshez. Technikai paraméterek: – A tartály műanyagból készül, szállításkor együtt érkezik az úszóval (mindkét oldalra felszerelhető), tömítésekkel, csatlakozó csővel a WC-csészéhez és rögzítő rendszerrel. – Belül polisztirol fal található, ami kondenzációgátló szerepet tölt be. – A tartály űrtartalma 9 liter. –
Csendes működés jellemzi, továbbá alacsony vízfogyasztás mellett lehetőség van az áramlás megszakítására.

Az EUROCIERE sarok-WC-tartály modern és funkcionális kiegészítő, amely elengedhetetlen része minden fürdőszobának. Különleges kialakításának köszönhetően könnyedén illeszkedik a kisebb fürdőszobákba is, hiszen fal sarkán elfér, minimalizálva ezzel a helyigényt.

A látszólagos tartály közepes magasságban helyezhető el a WC-csésze közelében. Műanyag anyagból készült, belül polisztirol fallal ellátva, amely nem csak tartósságot biztosít, de kondenzációt is gátol. A tartály könnyen csatlakoztatható a WC-csészéhez, és rögzíthető a rendszeres használat során.

A 9 literes űrtartalom és a víz áramlásának megszakítására alkalmas rendszer lehetővé teszi a hatékony vízfogyasztást, miközben a működése csendes és nem zavaró. Kompakt méretei (310 mm magas) ideálisak a helytakarékos fürdőszobákhoz.

A fehér színű kialakítás könnyen illeszkedik bármilyen típusú WC-csészéhez és fürdőszobai stílushoz. Az EUROCIERE sarok-WC-tartály kiemelkedően praktikus és modern, segít maximalizálni a rendelkezésre álló helyet a fürdőszobában. Könnyen telepíthető és könnyen integrálható bármilyen fürdőszoba stílusába, garantálva, hogy a tartály optimális helyet foglal el a fürdőszobában!

Az EUROCIERE sarokba szerelhető WC-tartály nemcsak helytakarékos, hanem különleges esztétikai hatást is nyújt a fürdőszobában. A sarki elhelyezésével nemcsak megtakarítja a helyet, hanem kiemeli a helyiség egyedi karakterét, és egyúttal modern és praktikus kiegészítővé teszi azt! Vízvezeték és fűtésszerelő vállalkozásunk garanciával és számlaképesen vállalja wc tartályok szerelését és javítását a minden ismert gyártó esetén. Sarokba szerelhető wc tartályok esetében számolni kell pár napos szállítási idővel is, de a lehető leggyorsabban elvégezzük a beszerelést. Hétvégén is hívható telefonszámunk: 06 20 2260737