Nagytétényi úti panel fürdőszoba átalakítása, vízvezetékeinek cseréje.

Következő megrendelőnk a panel építésű lakásában a fürdőszobát szeretné átalakítani, a csővezetékeket pedig korszerű vízcsőrendszerre cserélni. A munka a régi csővezetékek eltávolításával kezdődik a régi vascsövek kivágásával. Az új vízcsövek modern, korszerű ötrétegű cső használatával kerül kiépítésre. A csőkötéseket press technológiával hajtjuk végre ami garantáltan szivárgásmentes és a legtartósabb megoldás.

A tulajdonosnak évtizedekig nem kell aggódnia a kiépített vízvezeték szivárgása miatt mert a presselt vízcsövek a legtartósabb csőkötési megoldást nyújtják. Mostani esetünkben a fürdőszoba átalakítására is sor kerül. A tulajdonos kérésére a kád helyére épített zuhanyzó kerül, a mosdó megszűnik, a wc mellé egy kisebb méretű kézmosó kerül kialakításra. Annak érdekében, hogy ez megvalósítható legyen a vízvezeték cseréje és átalakítása mellett a lefolyócsöveket is át kell rendezni.

Panel építésű lakásokban a zuhanyzó kialakítása kompromisszumokkal jár együtt. Ilyen kompromisszum, hogy a tusolónál meg kell emelni a padlószintet mert a lefolyó cső kádhoz lett kiépítve és ezért túl magasan van. Ennek az átalakításához a társasház strangját kell átalakítani, de ehhez a társasházak nem szoktak hozzájárulni. Írásos engedély nélküli átalakítást elvégezni nem szabad mert egy esetleges csőrepedés alkalmával a biztosító, a társasház megtagadhatja a kár kifizetését ami több lakásra is kiterjedhet, amiből adódóan a kár több millió Forintra is rúghat.

A vízcsövek cseréje és áthelyezése után a gipszkartonos szakember gipszkartonozza a falat majd a csempézés után következik a szerelvényezés.A szerelvényezés magában foglalja a csaptelepek felszerelését, a mosdó felfúrását a falra, bekötését a vízhálózatra és a lefolyóra, valamint a wc- kagyló lerögzítését és a wc- tartály felhelyezését.

Miért jó választás az ötrétegű vízcső használata vízvezetékhálózat felújításánál?

Az ötrétegű vízcsövek a modern vízszerelési rendszerek legnépszerűbb megoldása. Ezek a csövek több rétegből készülnek, különböző anyagokból készülnek, és kombinálják az egyes anyagok előnyeit. A következőkben részletezem az ötrétegű vízcsövek előnyeit:Tartósság és hosszú élettartam: Az ötrétegű vízövek kiváló minőségű anyagokból, például polietilénből (PE) és az alumíniumrétegekből, rendkívül tartósak és ellenállóak. Ez a megoldás védelmet nyújt a külső behatások valamint a vízkőlerakódás és belső sérülések megelőzésében. Ezért ezek a csövek hosszú élettartammal rendelkeznek, és megbízható vízellátást biztosítanak hosszú távon.

Az ötrétegű vízcsövek előnyei:

Erősített szerkezet: Az alumíniumréteg miatt az ötrétegű vízcső rendkívül erős és merev szerkezetű. Az alumínium kiváló szilárdsággal és merevséggel rendelkezik, így a cső ellenáll a magas nyomásnak és a mechanikai igénybevételeknek. Azért ezekre a felújítás alatt jobban kell vigyázni mint egy horganyzott vascső esetében, mert ezek a műanyag csövek sérülékenyebbek mint a vascső vagy pedig a rézből készült csővezetékek.

Csendes működés: Az ötrétegű vízcsövek kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az alumíniumréteg és a belső műanyag csökkentik a vízáramlás hangját és a rezonanciát. Ez különösen előnyös olyan helyiségekben, ahol fontos a csend, például lakóházakban, irodákban vagy szállodákban. Az ötrétegű vízcsövek forradalmasították a vízellátás több területét.
Az optimális teljesítmény, tartósság és oxigén difúzió mentesség mellett ezek a csövek kiválóan alkalmasak modern épületek és ipari víztelepek vízszállítási igényeinek kielégítésére.

A háztartásokban az ötrétegű vízcsövek használata számos előnnyel jár. Az elsődleges előny a megbízhatóság és a tartósság. Az ötrétegű cső hosszú élettartammal rendelkeznek, így nem valószínű, hogy csőtörés vagy szivárgás következik be.Az ötrétegű vízcsövek könnyen telepíthetők és karbantarthatók. Rugalmas kialakításuk lehetővé teszi a könnyű szerelést és a gyors csatlakozást más vízvezetékekhez. Továbbá, mivel a csövek sima belső felülettel rendelkeznek, a víz áramlása, és a nyomásveszteség minimálisra csökken.

Vízvezeték és fűtés szerelő vállalkozásunk huszonöt évnyi tapasztalattal vállalja fürdőszobák, konyhák vízvezetékeinek a cseréjét garanciával. A számlaképességet a kiváltott és regisztrált vállalkozói engedély biztosítja. Vállaljuk vízvezetékek cseréjét, átalakítását, bővítését garanciával. Az általunk felhasznált minden szerelvény és más felhasznált anyag minőségi termék tehát biztosan jó minőségű kivitelezést tudunk nyújtani a megrendelőink számára.

Kérésre beszerelünk olcsóbb minőségű szerelvényeket, de ezekre nem tudunk szerelési garanciát vállalni mert előfordult már, hogy olcsó kínai csaptelepet nem lehetett megfelelően rögzíteni a mosdóra vagy a mosogatóra.
Telefonszámunk a hét minden napján hívható időpont egyeztetésre a szereléshez. Tel. : 0620 226 07 37