Fürdőszoba felújítás, burkolás

Felújítás előkészületei:

Fürdőszoba felújításkor fel kell készülnünk a fürdőszobánk átmeneti nélkülözésére. Felújításkor a fürdőszobánk időszakosan használhatatlan lesz. Ennek az időtartama már a munka felmérése során kiderül. Befolyásolja az átalakítás és a felújítás mértéke, de még az évszak is. Hideg, párás időben lassabban kötnek meg az anyagok. Meg kell oldani a helyiség elszeparálását a lakás többi helyiségétől.

Felújítás megtervezése:

A legegyszerűbb, ha látványterveket is szeretnénk, akkor megbízunk egy erre szakosodott szakembert. Mi magunk is megtervezhetjük az új fürdőnket, ezt wblapokból vett ötletekkel jó kezdeni. A vízvezeték felújításának megtervezéséhez kérje szakemberünk segítségét. Új fürdőszobák vízvezetékeinek, lefolyóinak kiépítését bízza megbízható vízvezetékszerelő szakemberünkre, mert rögtön a munkálatok elején Ő építi ki a csaptelepek, lefolyól helyét és az itt elkövetett hibák, szakszerűtlen kivitelezés az egész hátralévő felújítási munkálatokat hátrányosan befolyásolják.

Pl: rossz magasságú csaptelep kiállások, nem jó magasságú lefolyók. Ezeket utólag nem lehet átalakítani. Így teljes mértékben átformálják az eredeti elképzeléseket, illetve kompromisszumos megoldásokhoz vezetnek.

Tehát a felújítás alkalmával több szakma épül egymásra. Ezért fokozott előrelátás és figyelem szükséges. A szakemberek közötti jó kommunikáció szinte létfontosságú a zökkenőmentes felújítás érdekében. Ezért fontos Önnek, hogy minket válasszon, mert összeszokott vízvezetékszerelő és burkoló szakemberek állnak a rendelkezésére. A fürdőszobák szigetelése nagyon fontos. Főleg a zuhanyzók és kádaknál, mivel biztosan nem szeretne vizes foltokat találni az átellenes falon.